NOARK Electric: Profil kompanije

NOARK Electric je međunarodna kompanija zadužena za distribuciju u Evropi. Pružamo nove mogućnosti svojim poslovnim partnerima, produženu garanciju na proizvode i bez premca, brigu o poslovnim partnerima.

NOARK Electric se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom električnih uređaja i komponenti. Kompanija je deo grupacije od preko 25 hiljada zaposlenih. NOARK Electric je investirao sredstva u sopstveni razvoj proizvoda i radi sa najnovijom tehnologijom. Naš krajnji cilj je izgradnja globalnog svetskog brenda. Regionalni centri u Pragu, Čikagu i Šangaju sprovode aktivnosti na različitim kontinentima uz poštovanje zahteva različitih tržišta i različitih zemalja.

POUZDANOST

Možete se osloniti ne samo na kvalitet proizvoda, nego i na besprekornu logistiku i visok nivo korisničkih usluga.

PET GODINA GARANCIJA

Garantujemo kvalitet i pouzdanost naših proizvoda sa produženom garancijom od 5 godina.

NEPOBEDIVA PODRŠKA

Korisnički servis pre i nakon prodaje se podrazumeva.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Mi ne delimo naše kupce po veličini, svakom kupcu pristupamo individualno i uz aktivnu podršku.

RASTEMO

Ponekad, manje je bolje. Drugi put, veće je bolje. NOARK brzo raste. Nezaustavljivom brzinom ciljamo još više u beskonačnost i izvan nje. Ko nema inovacija, nestaje i zato svake godine, naš asortiman raste sa inovativnim proizvodima, naša distributivna mreža se širi i rastu novi trgovinski odnosi. Suočavamo se sa izazovima i dalje napredujemo i izgradjujemo naš brend koji će vam ostati u pamćenju kao simbol kvaliteta i pouzdanosti.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Mi radimo svoj posao sa maksimalnim naporom i tretiramo svaki zahtev sa posebnom pažnjom bez obzira na njegovu veličinu. Naš prioritet je vaše zadovoljstvo. Zato uvek pronalazimo najbolja rešenja, prilagođena vama.

STALO NAM JE

Uživamo u realizaciji i učešću na projektima koji podižu nivo edukacije elektro inženjeringa (NOARK ostvaruje vaše snove). Mi se brinemo da povećamo broj iskusnih i kvalifikovanih pojedinaca koji su temelj naše profesije. Mislimo na druge i pružamo podršku. Učestvujemo u aktivnostima koje čine život lakšim onima kojima je to najpotrebnije (siročadi). Sve ovo čini celinu za našu radost i našu dalju motivaciju da budemo bolji.